2008-08-12

Mumiens återkomst

[Det kom ett roligt mejl till Badjanne]

Hej Janne,

Eftersom du ju är alla nybörjares och återuppväckta mumiers skyddshelgon, så vill jag avrapportera följande.

Tre års avhållsamhet från brädsegling har fått både surfmuskler och surfnervbanor att förtvina. Det är därför med glädje jag kan rapportera in att jag under träningen idag den 10 augusti (10-12 m/s SSV) under en dryg timmes tid var i ständig (halvsnabb) planing (på säkert avstånd från fotstropparna). Själv var jag glad över min fartfyllda comeback, trots att jag hela tiden ängslas över att jag ska åka på ett kastfall och slå ut en handfull tänder. Men att tolka av polske vännen Mareks armviftande och magdans på stranden så ansåg han att mitt häng i tamparna liknade en skadeskjuten kråka. Mareks tråkningar lär jag inte slippa undan, men jag har trots detta bestämt mig för att inhandla ett styck hjälm och en uppsättning boxnings-tandskydd. Äktenskapsanbuden lär inte precis hagla över mig med blomkruka på huvudet och ventilgummin på tänderna, men jisses vad det ska gå undan i kråkdansen nästa gång det blåser.

Mvh,
Anders

0 comments: