2010-07-22

Reunion Surfclub Klagshamn mm.

Sista veckan har många riktigt gamla medlemmar kommit tillbaks. Vem minns inte Janne Unisax Berggren som var med och startade klubben för 26 år sedan. I helgen blev han medlem igen och idag testade han sina gamla kunskaper på en skolbräda. Det var visst 16 år sedan han stod på en bräda sist. Allt satt kvar, han gjorde en beachstart och drog iväg. Väl tillbaka sa han ”F-n va skoj, nu blir det brädköp, vad kostar en container plats?”


Janne Unisax på bräda efter 16 år

En annan känd profil som blivit medlem är Håkan Salomonson som var ordföramde under 90-talet. Han har redan varit på SP och handlat ny bräda och två segel mm. och han blir en medlem i speedgänget.

Bengt Hillve, vars son Carl som gick kurs hos mig i fjol, har oxå fått en nytändning och handlat nya prylar.Någon ni känner igen?

Många kommer kanske oxå ihåg det underbara paret Paula och Ove Lendemar som oxå var aktiva under 90-talet. Dom är nu tillbaka med husvagn och två barn som brinner för vindsurfing. Även här har dom gjort kloka investeringar i utrustning för barnen.


Ove coachar Saffra i tjejtävlingen förra helgen.

Veckan som gått har vi fått 11 nya medlemmar och många kommer från mina kurser. Idag var alla brädor uthyrda igen och jag bjöd på kurs i beachstart och hur man använder hängsele.

I sista kursen utbildade jag Martin och idag kom hans tjej Isabel och sa ”När har du nästa kurs Janne? Martin pratar bara om vindsurfing så jag måste oxå lära mig så vi kan dela glädjen.” Hon hade tur, jag har ett återbud på lördag så hon fick plats direkt. Annars är i stort sett alla kurser detta året fullsatta.Med Jannes Us HANG LOOSE hälsning ser vi fram emot nästa helg.

Badjanne

0 comments: