2012-04-22

Dags att betala medlemsavgift


Isen har tinat bort för länge sedan, vi har haft ett antal fina soliga dagar. Vissa av er har redan varit ute i Klagshamn och surfat!! Många av er längtar efter surfsäsongens början.

Vi hoppas att det blir ett fint år med värme, solsken och mycket blåst som vi behöver för att kunna genomföra våra tävlingar. Vi önskar oss också lagom mycket vind för alla våra nybörjare och inte tävlande surfare.
När det gäller stenmarkeringarna så titta på vår webbsida för senaste status.

Som vanligt så är det dags att betala in medlemsavgift och eventuella containerplatser. Använd gärna nedan inbetalningstalong. Om ni betalar via nätet så ange ert namn och vad betalningen gäller för.
Meddelar gärna om ni har bytt adress eller e-mail. Har detta meddelande kommit brevledes till dig, har vi inte/rätt e-mail. Vänligen uppdaterar oss genom att skicka e-mail till info@surfclubklagshamn.se.

Medlemsavgifter för 2012 är oförändrade
Junior            (under 18år)                        225: -
Senior                                                        375: -
Familj                                                        425: -
Containerplats (normal)                             350: -
Containerplats (extra bred)                        525: -

Betalning oss tillhanda senast den 1:e maj 2012

För er som vill ha en plats i containern kontakta Richard Dahl på  info@surfclubklagshamn.se som sköter hanteringen. För er som ej vill ha den kvar gäller det att ta kontakt med honom så fort som möjligt för att undvika betalningskrav. Vi har även en väntelista. För er som inte vill vara medlem längre be vi att återsända nyckelkortet till klubbens adress.

SURFCLUB KLAGSHAMN
Box 61, 218 24 Bunkeflostrand
Tel. 040-46 86 91
www.surfclubklagshamn.se
E-mail: info@surfclubklagshamn.se
Plusgironummer: 34 30 87-3


0 comments: