2013-08-01

Fbay Junior Freestyle Camp 2013 - Straight Outta Fiskebäck


Den 23-25/8 presenterar Erik Håkman och Straightouttafiskeback i samarbete med GWC och Shitbay productions Fbay Junior Freestyle Camp i Fiskebäck (Göteborg), ett av Sveriges mest välkända freestylespots. Alla juniorer (24 år och under) runt om i Sverige är välkomna, vare målet är Spockar eller det första Helikopterslaget. Det blir freestyleträning för alla nivåer, filmning, grillning, strandhäng och avslutning med freestyletävling på söndagen.

Fiskebäcks juniorsektion består av 15 ungdomar mellan 9 och 24 som har kört freestyle tillsammans varje onsdag sedan förra sommaren. Nu vill vi ge alla juniorer runt om i landet som är sugna på freestyle en möjlighet träffas och köra tillsammans! Det är dags att vi bygger ett nätverk av freestyleintresserade juniorer i Sverige som tillsammans visar riktig action på vattnet, och har grymt kul!

Kostnaden för hela helgen är 600:- (3 dagar med surf och andra aktiviter, översovning och grill).

Tveka inte att kontakta mig om ni har frågor: erikhakman@gmail.com

Full power!!

Erik Håkman S-1988

Straightouttafiskeback
Shitbay Productions
GWC.se


Ove Lendemar från SCK med 11åriga Sofus planerar att åka till lägret.  Jag har pratat med Erik och det är
helt OK att vara med även om man är nybörjare.  Har ni några kids ni tycker skulle kunna passa för detta hör av er till mig på 0760 91 08 30 så kanske vi kan samordna något.

Ha det gött!

0 comments: