2013-08-19

Resultat & rapport från Per Anderssons minnesrace 2013

I helgen avgjordes Per Anderssons minnesrace i absolut ingen vind alls. Detta gjorde dock ingenting då vi snabbt bestämde oss för att dra igång en SUP-tävlingen istället vilket visade sig vara uppskattat av alla såväl åskådare som tävlande.
Fokus på PA-minnesracet är att träffa varandra och ha skoj vilket jag tyckte att vi verkligen träffade mitt i prick i år - tacka alla inblandade. Nästa år kanske man kan tänka sig en variant av både SUPande och windsurfande?

I år avgjorde tävlingen som sagt på SUP och detta gjordes via sammanlagt två stegar med att antal heat i varje stege. Tror alla kan skriva under på att det är riktigt jobbigt att tävla i SUP och hade lär förmodligen fortfarande ligga inne med en rejäl träningsvärk. Jocke Sörensen & Robert Klang visade sig vara exakt lika duktiga på detta så för att skilja dem åt så blev det ett sista och avgörande "drag-race" mellan dessa båda där Robert till slut drog det längsta strået och stod som segrare av årets minnesrace.

På kvällen kom solen och med den så tände vi upp grillarna och festligheterna kunde ta vid.
Tack alla som ställde upp på denna fantastiska dag och tack våra sponsorer för de fina prisbordet som lottades ut på kvällen. Nästa år hoppas vi på ännu större uppslutning
Film från dagen

Bilder och film tagna av BadjannePA Race 2013 from Jan Lagerstedt on Vimeo.
0 comments: