2013-08-27

Vilken härlig premiär för Tjejligan!

Från vänster; Lisbeth, Saffra, Brigitte, Paola, Christina, Carin, Lisa och Laura


En alldeles strålande måndagskväll med lätt frånlandsvind blev starten för klubbens tjejsektion Tjejligan. Vi träffades 8 tjejer i åldrarna 16-72 år över en obligatorisk kaffe och kaka och spånade fram till vad Tjejligan ska stå för i framtiden. Efter en liten presentation av var och en och våra surferfarenheter kom vi fram att vi ska ses varje måndag kl 17.30 hela september oavsett väder och vind. I första hand ger vi oss ut på havet men skulle det en måndag visa sig storma och blåsa för mycket kan vi dra nytta av klubbens alla proffs och kolla in deras manövrar från land...över en kopp kaffe, så klart! Praktik och teori i en lagom blandning allt utefter vad vädret tillåter.

Efter lite planeringssnack blev det så träning ute till havs...till  en vacker solnedgång.
Vi kommunicerar via mail, men ingen behöver anmäla i förväg om man kommer eller inte, det är bara att dyka upp. Då det är några i Tjejligan som i nuläget inte har egen utrustning och som är nybörjare kommer skolcontainer vara öppen till utlåning av skolbrädor i september.

Alla tjejer i klubben som har lust att hänga med i Tjejligan är Hjärtligt Välkomna måndagar kl 17.30!! Har ni frågor hör av er till Paola (paola.lendemar@zoho.com)

Kl 20.00 en vacker måndag i slutet av augusti...

0 comments: