2013-09-11

Info från Tjejligan:

På måndagens Tjejligeträff blev vi ett litet gäng på fyra glada tjejer. Det hanns med både träning ute på vattnet och en varm kopp te med planeringssnack.

Följande punkter togs upp:

- Vi fortsätter att ses september ut, tre måndagar till, kl 17.30. Sedan börjar det bli lite för mörkt...

- Lördag 26/10 och 16/11 kl 10.00 preliminärbokar vi för höstens träffar. Om det känns rätt tar vi träning ute på havet annars skjuter vi upp träffen till måndagen därpå kl 17.30 och tar då lite teori på land istället.
Ett förslag är att vi då bjuder in någon av klubbens medlemmar som är duktig på att rigga segel och bräda rätt; Var ska mastfoten sitta i förhållande till vind? Bomhöjden i förhållande till kroppslängden? Hur spänt segel? Vilken fena? osv. Vi tänker oss också lite grundläggande information om fötternas positioner, tyngdpunkten på brädan i förhållande till kroppen mm.

- RAN´s nästa träff är på Öland 29 maj - 1 juni. Detta är ett rikstäckande windsurfingläger för de kvinnliga windsurfarna, på alla nivåer från nybörjare till proffs. Kul om vi är några som har lust att ta dit upp tillsammans! Kolla gärna in deras hemsida www.ranwindsurfing.se

- En huva är en bra och förhållandevis billig investering till de nu lite kyligare vindarna. Skyddar öronen mot kallt vatten och behåller förvånansvärt bra värmen på hjässan...mindre frys ute på havet! Något som rekommenderas att köpa. Finns några olika modeller hos Robbans Surf i Limhamn. Kostar under 300:-.

Ser fram emot nästa måndag:))
 / Paola

0 comments: