2014-08-02

Surfclub Klagshamn bjuder in till Per Anderssons minnesrace den 16:e Augusti!

Det är åter dags för Per Anderssons minnesrace, en annorlunda tävling där alla kan vara med och tävla mot varandra på ett avslappnat och roligt sätt. Dessutom är det 30 år sedan klubben bildades. Detta firar vi med ett knytkalas efteråt där grillarna ställs fram 18.00, musiken skruvas upp och vi äter och har trevligt tillsammans. 

Vi kommer att kopiera förra årets upplägg med att i första hand göra detta till ett folkrace, det innebär att vi kommer att köra på klubbens skolbrädor där man antingen kan välja att använda sitt egna segel eller använda sig av klubbens riggar. På så vis kan alla vara med och mötas på ganska lika villkor. Om det är vindstilla kör vi SUP-tävling på skolbrädorna. 

Om förhållandena är fina & bra så kommer det givetvis även att köras "riktig" slalom, dvs man kör på sina egna saker som man har med sig och tampas om att komma först över mållinjen i en klassisk slalom-8.

Kaffe, kaka och korv mm är till försäljning under dagen som vanligt.

Uppdatering: Startavgiften är sänkt till 100 kr, och 100% av anmälningsavgiften kommer att gå till PA-fonden som stödjer surfande ungdomar. Kolla in länken här.

Har du möjlighet att ge oss en hjälpande hand i samband med denna dag är det mer än välkommet, alla bidrag är till hjälp. Hör av dig till info[at]surfclubklagshamn.se.

Plats: Klagshamn 
Datum: 16:e Augusti
Anmälan/inskrivning: lördag kl 10:30-11:00
Skepparmöte: kl 11:15  
Startavgift: 100 kr. 100% av anmälningsavgiften kommer att gå till PA-fonden. 
Heat: Ja, så många vi orkar och vill 
Klasser: Alla kan vara med - det är vårt motto 

Vandringspriset, skapat av konstnären Rose Marie Bengtsson

0 comments: