2014-09-29

Alla Medlemmar Välkomna till HöststädningsdagenLördagen den 25 oktober kl 10-13!!

Så är det tyvärr dax att avsluta sommarens windsurfingsäsong på vår härliga klubb. Vi behöver hjälpas åt för att bl a få upp stenmarkeringarna ute till havs, ta upp räddningsbåten, rensa ogräs omkring klubbstugan, städa ur skolcontainern, ta ner flaggorna mm. Det kommer att finnas en göra-lista på whiteboarden, som bockas av under dagen. 

Ju fler vi är desto roligare blir det. Jobbet behöver göras oavsett, för att vi alla medlemmar ska få en rolig och givande tid ute på klubben nästa säsong. 

Kom och slut upp, gör en liten insats och träffa andra trevliga medlemmar!! Vi behöver DIN hjälp!

Ni som har containerplatser kan ju passa på att kolla era grejer. Containeransvarig Jonas Hedman kommer att finnas på plats. Är det någon som vill sälja surfprylar så passa på denna dag!

När arbetet är avslutat bjuder klubben på korv med bröd, kaffe o nåt gott till. Har någon äpplen/päron eller annat gott från sin trädgård är detta givetvis väldigt välkommet.

För att vi ska kunna planera förmiddagen bra vill vi gärna ni anmäler er (vem och hur många) som kommer till info@surfclubklagshamn.se  senast torsdag 23/10. 

Varmaste Hälsningar
STYRELSEN

0 comments: