2015-09-12

Närkamp på PA-tävlingenÅrets PA-dag den 22:a augusti bjöd på svaga vindar men desto mer härlig sol och glada skratt. Slalomtävlingen utgick i år och istället blev det folkrace på skolbrädorna där 16 deltagare indelade i 8 lag kämpade om det åtråvärda vandringspriset och inte minst äran. Thomas Bergström och Jonas Thell knep till slut segern efter en rafflande final. Grattis till er båda!

Efter tävlingar och skönt strandhäng i eftermiddagssolen plockades grillarna fram och ett rejält gäng festsugna trollade fram både käk för tomma magar och dricka att svalka strupen med. Blev en sen kväll med både traditionsenligt lotteri och kast med liten bräda - men också mindre traditionsenlig dans och skrål för full hals :O :D

Stort tack till alla som var med och arrangerade årets PA-dag samt inte minst våra sponsorer Ventonord, On Top Sports, Robban's sport och surf samt Restaurang Skeppsbron som bidrog med fina priser till lotteriet. Alla pengar från dagens deltagaravgifter, café- och lottförsäljning har odelat gått till PA-fonden i syfte att stödja vindsurfande barn och ungdomar.


0 comments: