2016-07-24

PA-RACET 2016Det är åter dags för Per Anderssons minnesrace, en annorlunda tävling där alla kan vara med och tävla mot varandra på ett avslappnat och roligt sätt. Från kl. 18.00 har vi knytkalas där grillarna ställs fram, musiken skruvas upp och vi äter och har trevligt tillsammans.

Alla som vill är välkomna att delta denna dag, både på vattnet och på land. Pengar som klubben får in under dagen går till PA-fonden som syftar till att stärka unga surfare. För att läsa PA-fondens stadgar, se vidare här

Årets PA-race kommer att ha två klasser:
Folkrace om vinden inte är med oss. Vi kör på SKOL-brädor med klubbens skolsegel så att alla kan vara med och mötas på ganska lika villkor i en rolig och anspråkslös tävlingsgren.  Kampen blev grym 2015 ochThomas Bergström och Jonas Thell står idag som vandringspris vinnare.

Slalom innebär att man kör på sina egna saker som man har med sig och tampas om att komma först över mållinjen i en klassisk slalom-8.
Om det är vindstilla kör vi istället en renodlad SUP-tävling.
Kaffe, kakor och korv mm är till försäljning under dagen som vanligt. 

Startavgiften är 100 kr som oavkortat går till PA-fonden i syfte att stödja surfande ungdomar. PA-fonden bidrog bl.a. med pengar för att arrangera 3-dagars Junior Freestyle Camp 2015 i Klagshamn med Erik Håkman där ett 20-tal ungdomar deltog.


Plats: Klagshamn 
Datum: 20:e Augusti
Anmälan/inskrivning: lördag kl 10:30-11:00
Skepparmöte: kl 11:15  
Startavgift: 100 kr. 100% av anmälningsavgiften kommer att gå till PA-fonden. 
Heat: Ja, så många vi orkar och vill 
Klasser: Alla kan vara med - det är vårt motto

Har du möjlighet att ge oss en hjälpande hand i samband med denna dag är det mer än välkommet, alla bidrag är till hjälp. Hör av dig till info@surfclubklagshamn.se.

0 comments: